Website wordt vernieuwd

Na de zomervakantie zal een nieuwe website voor onze geloofsgemeenschap worden gelanceerd. Na een aantal jaar zal het vertouwde uiterlijk worden vervangen door een frisse nieuwe stijl met dezelfde informatie die u van ons gewend bent.

Indien u tips heeft, kunt u contact opnemen met Gabriële Verbraak, webmaster@cuneraparochie.nl.

Hier alvast een voorproefje

Woensdagmiddagviering

woensdag, 11 juni 2014, 14:30
Op woensdag 11 juni is er een Eucharistieviering in de dagkapel van de Gedachteniskerk.
De viering begint om 14.30 uur en voorganger is pastor Frans Bomers. De viering is bestemd voor mensen van alle leeftijden. Na de viering is er gezellig samenzijn met koffie of thee.

Eten bij de Tollenkamp

woensdag, 4 juni 2014, 12:15

Op 4 juni gaan we weer, net als vorig jaar, met een groep bij De Tollekamp eten.
Aanvang 12.30 uur. U bent welkom vanaf 12.15 uur.
De kosten voor een driegangen (keuze) menu bedragen € 6,50. U kunt zich tot 27 mei opgeven bij Marieke Porskamp, tel. 0317-612589. Indien u vervoer nodig heeft, bel dan met Frans Marcus tel. 0317-612325.

Bespreking boek F.Lenoir: ‘God?’

dinsdag, 4 februari 2014, 14:00

Lenoir heeft een hele weg afgelegd op zoek naar God en daarbij afscheid genomen van instituties, regels, dogma’s en vaste rituelen.

Als God bestaat, waarom is hij dan onzichtbaar?

Wanneer duiken de eerste goden op in de geschiedenis?

Hebben joden, christenen en moslims het over dezelfde God?

Is God een persoon, een energie of een scheppingsprincipe?

Inhoud syndiceren